Search
Categories
Archives

Melliste “Sulle-mulle” vanavara laat.

Hommikul sadasid ämm ja äi uksest sisse, kaasas kast kartuleid ja muid juurikaid. Tulid nemad just Seto Kuningriigi päevadelt. Tagasi sõites avastasid maantee ääres ühe vanavara laada. Käimas oli Melliste “Sulle-mulle” vanavara laat. Kiidusõnad oli nii suured, et tuli ise oma silmaga olukord üle vaadata. Mõeldud-tehtud ja tunnikese pärast olimegi kohal. Trääni oli ikka kõvasti. Sõbraga tekkis nii mõnigi ehitamise projektiidee, kuid minu silm otsis siiski peamiselt fototehnikat. Seda ma ka leidsin. Seisukord oli seinast seina, kuid just minule sobivat aparaati või seadet ikkagi ei leidnud. Tühjade kätega ma siiski tagasi ei tulnud. Ühel papil vedeles seal üks eriti tolmune Smena kaugusmõõtja ja ta oli nõus 7 euriga sellest loobuma. Kindlasti maksin liiga palju selle eest, kuid tegemist on päris haruldase vidinaga (viimane pilt).

Leave a Reply